Onderhoud wordt vaak als sluitpost van de begroting beschouwd. Algé Bedrijfsstoelen kiest er juist voor vol in te zetten op onderhoud. Waarom? Omdat daar voor iedereen voordeel te behalen is. Met goed onderhoud verlengt u niet alleen de levensduur van al uw meubilair, maar zorgt u ook voor een prettige werkplek waar alles functioneert naar behoren. Met tevreden medewerkers als resultaat, mensen die met plezier aan het werk zijn.

Een tweede leven

Het onderhoud van bureaustoelen en werkstoelen, maar ook ander meubilair, vormt een steeds belangrijker onderdeel van ons werk. De vele bedieningsknoppen vragen ook om een stuk onderhoud. Ze kunnen defect raken en slijten of moeten vervangen worden en de bewegende delen hebben ieder jaar een smeerbeurt nodig. Denk ook aan zittingen en ruggen: door ze te vervangen krijgen stoelen een tweede leven.

Controlebeurt ieder jaar

Ons advies is om eens per jaar een controlebeurt te doen. Wij zien in de praktijk dat dit vaak vergeten wordt en stoelen eerder vervangen moeten worden dan nodig is. Dat is misschien goed voor de economie, maar slecht voor uw portemonnee.

Het onderhoud doen we samen met Stoelonderhoud.nl

Meer weten? Neem contact met ons op en maak een afspraak.